Nyitva: H-P 9:00-21:00

2060 Bicske, Bagolyvár 8306

Telefon

06 70 978 3618

Email

balazs@polyanki.hu

Image

EGYÉNI MEGOLDÁSOK

Anomáliák segítése

Anomáliás kogníció esetén az egyénnek olyan élménye lehet, amelyet a tudomány vagy a logoka segítségével nem tud megmagyarázni. Testen kívüli élmény, halálközeli élmények, egy elvesztett személlyel vagy egy spirituális lénnyel való kapcsolat, kommunikáció vagy azok jelenlétének élménye. Paranormális jelenségek, anomáliás tárgyak és viselkedések kutatása és segítségnyújtás.

Krízisben, veszteség átélése során vagy nagy nehézségekkel való szembenézés során az emberek többsége átél valamilyen anomáliás élményt. Ezt félnek megosztani másokkal, különösen szakemberekkel, nehogy őrültnek, betegnek (vagy "drogosnak") nézzék őket. A társadalmomban tabunak számítanak az olyan témák, mint például egy kis kedvenc elvesztésének gyásza. Ha a gyászoló azt éli meg, hogy "spirituális kapcsolata marad" az állattal, vagy hallja, érzi a szellemét, azt mások esetleg nem értik meg és az egyénre stigma kerülhet.

A halálközeli élmények, a spirituálisan transzformatív élmények, vallásos kogníció, testen kívüli élmények, tudatos álmodás, a telepátia, prekogníció és a távolba látás már évtizedek óta tudományos tanulmányozás tárgyait képezik. A tudatosságkutatás ("Consciousness Project") pédául ma egy teljes bolygóra kiterjedő vizsgálattá nőtte ki magát, amelyet a Princeton Egyetem kutatói irányítanak.

Egyre több érv szól amellett, hogy az anomáliás élményeket (azokat az élményeket, amelyeket a tudomány aktuális magyarázatai alapján nem értünk) érdemes kutati és megérteni. Szükség van a szakemberek képzésére, a kliensek támogatására és a társadalom gondolkodásának formálására is ezen a téren.

Ezt a szolgáltatást azok vehetik igénybe, akik jellemzően élményük miatt össze vannak zavarodva, nem értik azt, ami velük vagy egy szerettükkel történik, úgy érzik, hogy a szellemvilág befolyásolja környezetüket vagy őket és ezek miatt szenvednek. Tanácstalanok, félnek, hogy mások nem értik meg vagy kinevetik őket emiatt. Érezhetnek furcsa jelenlétet, észlelhetnek megjelenő és eltűnő árnyakat, alakokat, tárgyakat látnak mozogni, hangokat (pl. kopogásokat) hallanak, szagok jelennek meg, megváltozik a hőmérséklet - és ezeknek nem tudnak érthető magyarázatot adni.

Lehet, hogy aktuális életükben nincs jelen krízis, de gyerekkorukban, vagy felmenőik életében történtek olyan traumák vagy események, amelyek befolyásolják jelenlegi élményeiket. Mintha valami "titokzatos erő" közvetítené ezeket a hatásokat jelenükbe. Ezt különféle hittel rendelkező emberek, eltérően magyarázzák. Ami közös: a szenvedés. Ezzel pedig szakértői támogatással hatékonyabban meg lehet küzdeni.

Ára: (ingyenes) 0 Ft / 60 perc

Keressen, hívjon bizalommal. Ne várja meg, amíg a helyzet rosszabbra fordul.

Jelentkezés: időpontfoglalással itt a honlapon keresztül.

További témákról az HSPRC.ORG és a DEMONOLOGIA.HU oldalaimon olvashat.