Nyitva: H-P 9:00-21:00

2060 Bicske, Bagolyvár 8306

Telefon

06 70 978 3618

Email

balazs@polyanki.hu

Image

Bemutatkozás

Polyánki Balázs

Önéletrajz magyarul

CV in English

2002 óta dolgozok segítőként. Szakmai tapasztalataimat 17 országból gyűjtöttem össze az évek során. Pszichológusként, pszichológia tanárként, trénerként, coachként és íróként is az érdekel, hogy az embereknek miképpen tudják a bennük rejlő képsségeiket realizálni, hogyan tudnak másokkal konstruktív kapcsolatot ápolni és az élet nehézségeit leküzdve folyamatosan növekedni. Legyen szó iskolai teljesítményről, romantikus kapcsolatról, karrierváltásról vagy egy szeretett személy elvesztéséről, segítőként abban támogatom ügyfeleimet, hogy minél reálisabban láthassák helyzetüket, erőforrásikat, élményeiket; hogy reflektálni tudjanak arra, amit a kihívásukkal kapcsolatban megélnek, éreznek, gondolnak, ahogyan reagálnak, döntéseket hoznak, amit másokkal ezekből megosztanak és hogy melyek azok a konstruktív irányok, amelyek felé szeretnének elmozdulni.

Eklektikus személelttel és változatos módszertannal támogatom a hozzám forduló gyerekeket, felnőtteket, szervezeteket. Klienseimmel személyesen és virtuálisan is olyan környezetben dolgozunk, amely hatékonyan támogatja a változás, tanulás és fejlődés folyamatait.

MOTTÓM: "Természetesebbé és hatékonyabbá tenni az alkalmazkodást az élet folyamatos változásai során."

KÜLDETÉSEM: "Támogató környezetet és forrásokat biztosítani a változáshoz, tanuláshoz és fejlődéshez."

FILOZÓFIÁM: 1-Digitális korunkban felgyorsult a változás, amihez hatékonyan és folyamatosan alkalmazkodni (adaptálódni) kell tanulással, változással, fejlődéssel. 2-Mindenki képes erőforrásaink megfelelően adaptálódni, tanulni, fejlődni és változni 3-A hatékony változásnak, tanulásnak és fejlődésnek szinte végtelen számú módszere és technikája van, de csupán néhány alapelv felhasználása már eredményre vezethet. 4-Mindenkinek saját preferenciája (stílusa) van az alkalmazkodásban, változásban, tanulásban és fejlődésben. 5-Vannak olyan emberi élmények, amelyek túl mutatnak a formális logika és a tudomány paradigmáin. Az anomáliás élmények hajlamosíthatják az egyént az izolációra, a tabukkal és stigmákkal való szembenézésre. Nyitott és elfogadó segítéssel ezek leküzdhetők.

STRATÉGIAI ELVEIM: 1-Megoldások elérhető áron. 2-Kis, "harapás méretű" anyagok és megoldások. 3-Azonnal, több platformon elérhető megoldások. 4-Könnyű hozzáférhetőség, rövid határidő és gyors szállítás. 5-Magas minőség, élvezhető és kiváló felhasználói élmény. 6-Pontosság és az ügyfél egyedi szükségleteinek megértése - "azt kapod, amire szükséged van és amiért fizetsz". 7-Kiváló kapcsolat és kommunikció a szolgáltatás során, a preferált formában. 8-Szakmai kiválóság és magas etikai elvek követése, 9-Szervezettség a szolgáltatás első lépésétől az utolsóig hatékony folyamatok támogatják az ügyfél útját. 10-Egyénre szabottság - az adott fejlődési, életkori, tapasztalati szintnek megfelelő megoldások biztosítása ott találkozni az ügyféllel, ahol az ügyfél van.

SSZAKMAI TAPASZTALATAIM: Magyarország, Anglia, Wales, Skócia, USA, Új-Zéland, Szingapúr, India, Japán, Egyiptom, Omán, Románia, Szerbia, Görögország, Németország, Hollandia, Svájc, Franciaország