Nyitva: H-P 9:00-21:00

2060 Bicske, Bagolyvár 8306

Telefon

06 70 978 3618

Email

balazs@polyanki.hu

Image

EGYÉNI MEGOLDÁSOK

Konzultáció

A pszichológia tanácsadás vagy konzultáció jellemzően egy olyan segítő kapcsolat, amelyben a segítő és a segített a közösen megfogalmazott cél elérésén dolgoznak kölcsönösen egyetértett formai és szakmai keretek között.

Az elérendő célok között olyan témák, kihívások szerepelnek, amelyek részei lehetnek bármelyikünk életének. Nehézségek, kihívások, változások, veszteségek, stressz és olyan elérendő célok, amelyek az elérhető erőforrások feltérképezésével és felhasználásával elérhetőek.

Olyan életesemények is okozhatják őket, mint egy szeretett személy elvesztése, halála, költözés, szakítás, testi állapot és képességek megváltozása, vagy éppen egy olyan élethelyzet, amelyben az erőforrások mozgósításához leghatékonyabb egy segítő támogatása (pl. dilemmák, döntések, opciók feltérképezése, akcióterv készítése és a haladás monitorozása, közös értékelése).

Hossza lehet akár egy alkalom vagy akár hónapokon keresztülii rendszeres találkozókat is magában foglalhat - a segített helyzetétől, kontextusától és a kihívás természetétől függően. Alkalmanként 60 perc. Személyesen vagy online formában.

Ára: 12500 Ft / 60 perc

Jelentkezés: időpontfoglalással itt a honlapon keresztül.