Nyitva: H-P 9:00-21:00

2060 Bicske, Bagolyvár 8306

Telefon

06 70 978 3618

Email

balazs@polyanki.hu

Image

EGYÉNI MEGOLDÁSOK

Relaxáció

A relaxációs foglalkozás célja az, hogy az egyén olyan technikákat sajátítson el, amelyeket később önmaga is fel tud használni annak érdekében, hogy saját magát ellazítsa, összerendezettebb mentális állapotba kerüljön és érzelmeit jobban tudja szabályozni egy kihívással teli kontextusban.

Az ellazulást segítő eljárások lehetnek olyan egyszerűek, mint egy légzéstechnika vagy egy néhány lépésből álló autoszuggesztiós módszer, ami az adott kihívásban segítség lehet. Más módszerek - például az autogén tréning vagy a progresszív relaxáció - ennél mélyebb ellazulást segítenek elérni, sokkal több területen is alkalmazhatóak és elsajátításukhoz is több időre van szükség.

Mindig az egyén életkora, tapasztalatai, kontextusa és elérdendő célja az, ami segít eldönteni, hogy melyik módszerrel dolgozzunk.

12 éves kortól már elsajátíthatóak a komplexebb relaxációs eljárások. Vannak azonban egyszerű technikák is, amelyek már óvódás korban is magabiztosan alkalmazhatók, különösen, ha egyik vagy mindkét szülő parter abban, hogy a gyereket támogassa. Lehet egy alkalom - egyszerű módszereknél és lehet akár 10-12 alkalmas, "tréning", ahol a rendszeres otthoni gyakorlásra építve haladunk és hétről-hétre tesszük átfogóbbá és mélyebbé az ellazulást. A személy ilyenkor élménynaplót ír, amiben vezeti tapasztalásait. Egy alkalom 60 perc egyénileg, személyesen vagy online formában.

Ára: 10.000 Ft / 60 perc

Jelentkezés: időpontfoglalással itt a honlapon keresztül.

További információ az "autogén tréning" témában:

UGRÁS AZ AUTOGÉN TRÉNING OLDALRA